Обманчивы для глаза новости

полноэкранное и классическое меню пуск Как настроить меню Пуск в Windows 10. Как переключиться между полноэкранным режимом и классическим Меню Пуск имеет совмещенный, гибридный интерфейс в Windows 10, который взят из Windows 7 назовем такое меню классическим и из Windows 8 назовем плиточным.

Установка і реєстрація антивіруса Avast Free Установка и регистрация антивируса Avast Free Avast Free - одна з найбільш популярних антивірусних програм серед користувачів країн СНД. Таке широке визнання програмі принесло те, що вона безкоштовна, має зручне і зрозуміле меню, проста у використанні і при цьому забезпечує комп'ютеру надійний захист. Ви можете скачати Аваст безкоштовно російською мовою прямо з нашого сайту, без реєстрації та смс ... Читайте повну статтю за посиланням представленої нижче.

28 ноября 2014, 12:00 Casablanca: PSD-файл страницы-витрины Наша сегодняшняя "изюминка" - минималистская, но красивая страница-витрина Casablanca, свободно используемая как для частных, так и для заказных проектов. Шаблон можно скачать в [...] Рубрика Шаблоны сайтов

Налаштування програми Skype (Скайп) Настройка программы Skype (Скайп) Після того як ви завантажили і зареєструвалися в програмі Skype (Скайп) , Можна приступати до її використання і налаштування. Після першого запуску програми, вона автоматично налаштує вашу веб камеру і звук. Додаткові настройки ви можете зробити пізніше. Читайте повний огляд про налаштування на нашому сайті.